AV Wijchen kanshebber nationale titel mixed estafette

Foto: Pixabay

Een team van AV Wijchen is een van de grote kanshebbers op de Nederlandse titel bij het onderdeel 4×400 meter mixed estafette. De NK indoor atletiek worden dit weekeinde gehouden in Apeldoorn en zijn live te volgen via deze site.

De Wijchenaren wonnen vorig jaar in Amstelveen op deze afstand de nationale titel. Het viertal dat gaat proberen ook dit jaar de titel te pakken bestaat uit Loek de Kleijn (Bergharen), Kim Peters (Alverna), Jordi van Horssen (Wijchen) en Paula Spoelman (Alverna).

Het nationale team op deze afstand bestaat overigens uit de profs Femke Bol, Lieke Klaver, Liemarvin Bonevacia en Isaya Klein Ikkink.

Finale

De NK indoor worden gehouden in het sportcomplex Omnisport in Apeldoorn, dat met 5000 toeschouwers uitverkocht is. AV Wijchen komt morgen, zondag, om 12.05 uur in actie in de finale van de 4×400 meter gemengde estafette.

Horden

Naast dit onderdeel is AV Wijchen ook vertegenwoordigd bij het hink-stap-springen door Twan Evers (finale zaterdag 16.48 uur) en op de 60 meter horden door Loek de Kleijn (finale zondag 16.50 uur).

Programma

Bron: Atletiekunie

Het sportnieuws van wijchen.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina en deel berichten! 

Of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen