Trivos verliest in vijfsetter kraker tegen VoCASA

Foto: Rob Jansen Fotografie

Trivos heeft de kraker tegenĀ  VoCASA verloren; in Nijmegen werd het 3-2 voor het thuisteam. De Wijchense volleybalsters blijven met nog 2 wedstrijden te spelen bovenaan staan in de tweede divisie B met 4 punten voorsprong op WSV en 7 punten op VoCASA.

De eerste set was ruim voor de gastvrouwen die met 25-16 aan het langste eind trokken. In de tweede set wisten de gasten uit Wijchen echter de stand gelijk te trekken (21-25) en de toeschouwers maakten zich op voor een spannende kraker.

Weinig tegenstand

In de derde set kon VoCASA weinig tegenstand bieden en dit deel werd door de Wijchense vrouwen vrij eenvoudig met 25-11 gewonnen. Omdat VoCASA vervolgens de vierde set met 25-20 naar zich toe trok, moest een vijfde set de beslissing brengen.

Negende vijfsetter

Het was de negende vijfsetter voor Trivos; de voorgaande 8 werden allemaal in winst omgezet, maar dit keer lukte dat niet. Met 15-12 pakte VoCASA de vijfde set en de 3-2 winst.

Komende zaterdag, 6 april, staat de volgende kraker op het programma; die dag ontvangt Trivos in Wijchen de nummer 2 van de ranglijst, WSV. De wedstrijd begint om 15.00 uur.

Bron: Volleybal.nl

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen