Muzikale vertelling door oud-pastoor Rudy de Kruijf  

Foto: Pixabay

In 2006 was Rudy de Kruijf, destijds pastoor bij Parochie De Twaalf Apostelen in Wijchen, samen met een vriend 3 maanden te voet onderweg naar Santiago de Compostella. Nu, 18 jaar later, kijkt hij nogmaals terug op zijn pelgrimage en roept herinneringen op aan ontmoetingen met tochtgenoten en de prachtige landschappen waar hij doorheen liep.

Op zaterdag 20 april vertelt De Kruijf over zijn tocht in 2006. Hij hield toen via korte berichtjes de parochie en andere thuisblijvers op de hoogte. In de muzikale vertelling Opnieuw Onderweg neemt hij samen met de zanggroep Sous-Sol onder leiding van Ilja van Luijk de bezoekers mee naar die tijd.

Parochie

Rudy de Kruijf studeerde informatica aan de TU Eindhoven en volgde daarna de priesteropleiding in bisdom Den Bosch. Van februari 2003 tot november 2011 was hij pastoor van parochie De Twaalf Apostelen in Wijchen.

Gehandicaptenzorg

In 2012 liet hij zich, omdat hij verliefd was geworden, op eigen verzoek door de bisschop van Den Bosch ontheffen van zijn taak. Van juli 2012 tot augustus vorig jaar werkt De Kruijf als manager zorg bij zorgorganisatie Dichterbij.

Opnieuw Onderweg op zaterdag 20 april in De Schakel begint om 19.30 uur.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen