Golfen voor het goede doel bij de rotary Wijchen

Foto: Pixabay

Rotaryclub Wijchen Beuningen Tweestromenland (WBT) houdt op vrijdag 14 juni haar 26e jaarlijkse golftoernooi op de golfbaan van BurgGolf De Berendonck in Wijchen. De opbrengst van het golftoernooi  wordt verdeeld onder 2 goede doelen.

Het evenement trekt jaarlijks golfers uit de regio en daarbuiten voor een dag vol sportiviteit en sociale verbondenheid.

Individueel en teams

Inschrijving is mogelijk zowel individueel als in teamverband. De deelnemers kunnen kiezen voor een flight van 4 personen. Het golftoernooi wordt gespeeld volgens het Texas Scramble systeem met Stableford-telling.

Goede doelen

De opbrengst van het golftoernooi  worden verdeeld onder 2 goede doelen. Zo wordt Stichting Voedselbank Wijchen & Beuningen ondersteund, die voedselpakketten verstrekt aan mensen die leven onder de armoedegrens. Daarnaast is er steun voor Stichting Mama Alice in Peru, die zich inzet voor kansarme kinderen en jongeren in de regio Ayacucho.

Zeven holes

De golfers worden verwelkomd met koffie en gebak voordat ze de golfbaan betreden, waarvan 7 holes zich bevinden op een schiereiland. Tijdens de wedstrijd kunnen de deelnemers genieten van een lunchpakket. Na afloop van de wedstrijd staat een  borrel en maaltijd klaar.

Aanmelden

Aanmelden kan via een e-mail naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen