De Eerste Stap koopt oude kantoorpand Modderkolk

Het voormalige kantoorpand van Modderkolk aan de Nieuweweg 143
Het voormalige kantoorpand van Modderkolk aan de Nieuweweg 143
Foto: Modderkolk

Kinderopvang De Eerste Stap heeft het voormalige kantoorpand van technisch installatiebedrijf Modderkolk aan de Nieuweweg gekocht. De kinderopvangorganisatie gaat het pand in gebruik nemen voor administratieve en ondersteunende diensten.

Het pand aan de Nieuweweg 143 heeft een kantoorruimte van circa 960 vierkante meter en een bedrijfsruimte van circa 250 vierkante meter.

Locaties

De Eerste Stap telt een groot aantal locaties voor kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang in Wijchen, Grave, Ravenstein en Boxmeer. Het hoofdkantoor zit aan het Laantje in Wijchen.

Volgens het Kadaster is met de koop van het pand aan de Nieuweweg een bedrag van 1,25 miljoen euro gemoeid.

Technoforum

Het pand werd voor Modderkolk overbodig na de bouw van het Technoforum aan  de Nieuweweg 101 op het voormalige Stiho-terrein. Het complex biedt onder andere onderdak aan Modderkolk, het Wijchense installatiebedrijf in industriële elektrotechniek.

Daarnaast is het een plek waar kennisdeling centraal staat. Zo wordt plek geboden aan de Modderkolk bedrijfsschool, maar is er ook ruimte voor trainingen en opleidingen. Het complex van de nieuwbouw is circa 2 voetbalvelden groot.

(bron: PropertyNL)

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen