Bso Scharrelnest start met peuteropvang

Foto: Scharrelnest

Buitenschoolse opvang Scharrelnest in Wijchen gaat met ingang van het nieuwe schooljaar van start met peuteropvang. De kinderen worden opgevangen in een landelijke sfeer, omringd door dieren.

Peuteropvang en BSO Scharrelnest is een kleinschalige opvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar en van 4 tot 13 jaar. De locatie aan de Oosterweg in Wijchen is gelegen op een plek met een landelijke sfeer in Wijchen, op een boerderijcamping. Hier worden allerlei avontuurlijke mogelijkheden geboden, met tal van dieren en een binnen- en buitenruimte waar kinderen kunnen spelen.

Foto: Scharrelnest

Ontwikkelingsgericht

Bij de peuteropvang staan verschillende thema’s centraal; er worden activiteiten georganiseerd die gericht zijn op het thema van het moment, waardoor de kinderen op een speelse manier kunnen leren en ontdekken.

Daarnaast zijn er ontwikkelingsgerichte activiteiten die passen bij de leeftijd en interesse van de kinderen.

De kinderen worden tussen 08.00 en 09.00 uur ontvangen; ouders kunnen hun kleintjes weer ophalen tussen 13.00u en 13.15 uur. Bij peuteropvang Scharrelnest zijn ook mogelijkheden om 1 dagdeel af te nemen.

Rondleiding

Wie vragen heeft of de locatie wil verkennen, kan contact opnemen via e-mail, [email protected] of telefonisch (06 11 48 37 65) voor een persoonlijke rondleiding.

Aanmelden van de kinderen kan via de website van bso Scharrelnest.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen