‘Magical World of Circus’ komt naar Wijchen

Sandor Donnert’s Magical World of Circus komt naar Wijchen. Het circus presenteert een nieuwe voorstelling tijdens een tour door Nederland. Van woensdag 29 mei tot en met zondag 2 juni staat het circus op het evenemententerrein aan de Pauwstraat.

“Ik startte dit bijzondere project in 2019”, vertelt de Brits-Hongaarse organisator Sandor Donnert. “Het begon klein en inmiddels werken bijna 30 artiesten en medewerkers mee. De kracht van The Magical World of Circus is écht het niveau van de artiesten. Hoewel het circus met 350 zitplekken compact qua formaat is, is de nieuwe voorstelling van wereldklasse. Dankzij het compacte formaat zit het vlak boven op de circuskunsten. Dat zorgt voor een unieke sfeer, waar topartiesten graag onderdeel van zijn.”

Luchtacrobate

Het resultaat is een circa honderd minuten durende topshow. Zo contracteerde Donnert onder anderen de Franse luchtacrobate Adèle Fame. Het Chinees/Italiaanse Duo Doro toont hand-to-handacrobatiek, het uit Budapest komende Duo Kraj laat acrobatiek op de vrijstaande ladder zien en de Portugese clown Marco Mariani zorgt voor de lach.

De Portugese clown Marco Mariani. Foto: Frens te Kiefte

‘Dancing collies’

De voorstelling kent ook talent van eigen bodem. De Nederlandse Amber Karstens heeft een hondenact; met haar ‘dancing collies’ verbaasde ze in meerdere rondes de jury van de show Britain’s Got Talent.

Voorstellingen

Het circus geeft voorstellingen op:

  • woensdag 29 mei: 15.00 uur;
  • vrijdag 31 mei: 16.00 uur (‘familie-vrjdag’);
  • zaterdag 1 juni: 15.00 en 19.00 uur;
  • zondag 2 juni: 14.00 uur.

Kaarten zijn te koop op de site van het circus.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen