Scharrelnest te gast bij het BoekstartUurtje in de bieb

01 jul , 10:15 Nieuws
img 20240430 wa0008
Bij het BoekStartuurtje in de Bibliotheek Wijchen is komende woensdag, 3 juli, Peuteropvang en BSO Scharrelnest te gast. Deze activiteit start om 10.00 uur met het ‘Voorleestrom-lied’. Er wordt voorgelezen en ook versjes en liedjes komen aan bod.
Iedere woensdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur kunnen ouders met jonge kinderen (van 2 tot 4 jaar) elkaar ontmoeten bij het BoekStartuurtje. De toegang is gratis en aanmelden hoeft niet.

Boederijcamping

Peuteropvang en BSO Scharrelnest is een kleinschalige opvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar en van 4 tot 13 jaar. De opvanglocatie aan de Oosterweg 263 ligt in een landelijke sfeer in Wijchen, op een boerderijcamping. Daar worden de kinderen allerlei avontuurlijke mogelijkheden geboden, met tal van dieren en binnen- en buitenruimte waar kinderen kunnen spelen.

Avontuurlijk

Tijdens het voorleesuur van woensdag zullen de leidsters van Scharrelnest een leuk en avontuurlijk verhaal voorlezen. Daarnaast wordt informatie gegeven over de werkwijze van de peuteropvang die eind augustus, begin september van start gaat.