Stef vertelt over zijn duurzame woning in Wijchen

25 feb , 11:30 Nieuws
afbeelding thematour 3
Wat komt er allemaal kijken bij het verduurzamen van een woning? Huiseigenaar Stef uit Wijchen heeft daar ervaring mee en deelt graag zijn tips met anderen. Geïnteresseerden zijn op zondag 10 maart om 14.00 uur van harte welkom bij hem thuis voor een thematour.
Tijdens een thematour geven huiseigenaren een rondleiding door hun woning en vertellen zij meer over een duurzaam thema, bijvoorbeeld over aardgasvrij wonen of de warmtepomp. Zo krijgen bezoekers de kans om duurzame maatregelen in de praktijk te zien en al hun vragen te stellen aan de bewoners. De thematour van huiseigenaar Stef gaat over aardgasvrij wonen.

Staalframewoning

De woning van Stef is een vrijstaande woning uit 2017. Tijdens deze thematour vertelt de huiseigenaar uitgebreid over de bouw van zijn staalframewoning, de isolatie van de woning en de installaties in huis.
Door verschillende maatregelen te nemen, zoals een warmtepomp en zonnepanelen, is de woning aardgasvrij en kan er voldoende stroom worden opgewekt voor zowel de woning als de elektrische auto.

Aanmelden

Inschrijven voor deze thematour kan via de website van de Nationale Duurzame Huizen Route . Er zijn 12 plekken beschikbaar.