Eenvoudige zege sc Woezik

Quick 1888 heeft Woezik niet in de problemen kunnen brengen. Woezik was veel sterker en wist dit verschil in de tweede helft om te zetten in doelpunten. Het werd uiteindelijk een 3-0 overwinning.

Woezik begon, in tegenstelling tot de voorgaande wedstrijden, nu wel scherp aan de wedstrijd. Quick werd meteen vastgezet en Woezik ging op zoek naar de eerste goal. Hoewel er wel enige kansen waren, wist men de eerste helft niet te scoren.

In de tweede helft bracht Bram van Summeren met een prachtige goal op voorsprong. En in de 70e minuut was de wedstrijd beslist toen Mo el Haddoutti de 2-0 binnenschoot. Hij bepaalde met zijn tweede treffer ook de eindstand op 3-0. Smet op de wedstrijd was de rode kaart van keeper Remco Geven. Hij haalde net buiten de zestien Quick-aanvaller Cruden neer. Dit leverde hem een terechte rode kaart op.

Woezik staat nog steeds stevig aan kop in de tweede klasse. Volgende gaat het op bezoek bij DVV. Zij staan op de laatste plaats. Een overwinning is een must, onderschatting het gevaar.