Woezik D8 pakt ook kampioenschap in voorjaarscompetitie

Heel bijzonder, want het team was in augustus 2015 gestart in de 5e klasse 22. Het werd ongeslagen kampioen en dat betekende promotie naar de 4e klasse.  Ook in de 4e klasse ging het goed, ergens werd averij opgelopen tegen met een gelijk spel,  maar de rest werd gewonnen. De laatste wedstrijd van het jaar kon Woezik D8 ook als kampioen het voorjaar afsluiten.

Na een zenuwachtige start werd in de 7e minuut de score geopend door Woezik.  Ballen op de kruising, paal en lat voorkwamen een snelle uitloop in score, maar toch wist Woezik voor de pauze een voorsprong van 0-2 op het bord te zetten. Snel werd in de tweede helft weer gescoord waardoor er eindelijk rust kwam in het spel. ESA D7 wist na een 4e doelpunt van Woezik de eer te redden en pikte een mooi doelpuntje mee. Woezik wist de laatste wedstrijd tegen de nummer 4 met 1-6 te winnen. Een top prestatie, ook deze competitie afgesloten met 31 punten na 11 wedstrijden, 64 doelpunten voor en 12 tegen.

Trots kunnen sc Woezik zijn op Mike Kanselaar, Bjorn Kippers, Daan Jansen, Jelle Halma, Mika Schoenmakers, Tymon Lensen, Enyo Marte Acosta, Bram van Rens, Camilo Spyropoulus, Marc Cornelissen, Thomas Hemmen, Daniel van den Hoven, Jurre Janssen, Lucas Peperkamp, Frank Grotens en Jur Mulder. Woezik D8