Hockeydames MHC behalen makkelijke overwinning op Heesch

De hockeydames van MHC Wijchen hebben in Heesch de goede lijn doorgetrokken. Het werd een afgetekende 0-6 overwinning.

Wijchen was heer en meester in Heesch, de solide verdediging kwam nooit in de problemen, door wat slordigheden in de afronding was het slechts 0-2 bij rust. Een tip van Sanne van As en een benutte strafcorner van Susan Bosman waren wel doeltreffend.

De tweede helft werden de ruimtes beter benut met als gevolg dat de score snel opliep , Sandra Rutten, Megan Heesbeen en Susan Bosman waren verantwoordelijk voor de treffers . De 0-6 kwam op naam van Sanne van As waarna nog enkele mooie kansen onbenut bleven.
Al met al een prima overwinning die veel vertrouwen geeft voor het vervolg van dit nog prille seizoen .