Kansloze nederlaag voor Trivosdames

Foto: Rob Jansen

Succes is vergankelijk, dat hebben de dames van Trivos afgelopen zaterdag ondervonden. Met een stevige 4-0 werden de dames door het 4e damesteam van Alterno terug naar Wijchen gezonden.

Natuurlijk waren er goede redenen waarom het succes van een week eerder, tegen hoogvlieger D.V.O. (3-1 winst), niet kon worden geëvenaard. Een groot aantal blessures, wederom geen coach en een fantasieopstelling waren debet aan deze verliespartij en daarbovenop de wederopstanding van Alterno.

De harde aanvallen van Alterno door met name de lange nummer 10, zorgden er voor dat de passing bij Trivos niet goed door kwam. Hierdoor stonden de aanvalsters behoorlijk geïsoleerd, zodat scores uitbleven. Gedurende de hele partij was het goede spel van passer/loper Korinda Kant het enige lichtpuntje.
Invaller coach en geblesseerde middenaanvalster Nienke Visser, probeerde het tij nog te keren door steeds weer positiewisselingen toe te passen, echter had dit niet het gewenste effect.

Alterno heeft haar gram kunnen halen voor de eerdere verliespartij in Wijchen met 4-0 en vierden deze overwinning als waren ze kampioen. Eerlijk is eerlijk, alle credits naar Alterno.
Voor Trivos is het nu weer taak op de kleintjes te letten. Na de wedstrijd tegen D.V.O. werd nog gerept over eventuele PD-wedstrijden bij het behalen van plaats 2, dit wordt nu weer een stuk moeilijker. In ieder geval moeten de dames zelf zorgen dat de neuzen weer allemaal dezelfde kant op komen te staan, met of zonder vaste coach.

Zaterdag 4 februari speelt Trivos om 18:30 uur thuis in Sportcentrum Arcus tegen het 2e damesteam van Orion. Vorig jaar werd daar verloren met 3-1, dus revanche is het credo.

Reacties

Cookieinstellingen