Debutant Jos Peltzer schiet sc Woezik naar winst

SC Woezik moest, na het verlies in de eerste wedstrijd tegen Heerenveen, thuis tegen MSC uit Meppel proberen de (positieve) draad weer op te pakken. Het werd een gelukkige 1-0 winst door een goal van debutant Jos Peltzer.

De eerste helft was van een bedenkelijk niveau. Er was een kans voor Woezik voor Bram van Summeren. Hij schoot echter naast. Ook MSC kreeg een kans, het schot ging echter hoog over. Daarmee was het wel gezegd. sc Woezik MSC

In de tweede helft probeerde Woezik het spel te maken en het kreeg ook kansen. Een heerlijke vrije trap op de paal, in de rebound mist Floris Florussen echter jammerlijk. Maar ook MSC zocht waar mogelijk de aanval. Het kreeg kansjes maar wist deze niet te benutten. Debutant Jos Peltzer, ingevallen voor Thijs van der Velden, wist na een door hem zelf opgezette aanval de 1-0 binnen te koppen.
SC Woezik houdt door de overwinning aansluiting bij de koplopers.