Alverna verliest van de Meern

Alverna heeft in de belangrijke wedstrijd uit tegen De Meern geen punten mee naar huis kunnen nemen. Het werd een 3-1 nederlaag waardoor het nog steeds in de degradatiegevarenzone blijft.

Alverna begon goed aan de wedstrijd en kwam al snel op voorsprong door een goal van Ruben Rip. Het liet De Meern in de wedstrijd komen door niet fel genoeg te blijven spelen. Nog voor rust strafte De Meern dit af en kwam verdiend op 1-1.
De Meern was ook in de tweede helft de fellere en betere ploeg. Na 10 minuten kwam het op een 2-1 voorsprong. Coach Pruijn probeerde met een paar verse krachten de wedstrijd te kantelen, maar dat lukte niet meer. Het werd zelfs nog 3-1 voor De Meern.
Door deze nederlaag moet Alverna zich nog steeds (degradatie)zorgen maken.
Volgende week zondag spelen ze een uitwedstrijd tegen Hoogland. Zij staan op de 11e plaats met drie punten meer dan Alverna. Winst is dus noodzaak.