Extra ledenvergadering over contributieverhoging bij AWC

De groep vrijwilligers hebben er weer voor gezorgd dat AWC goed heeft gedraaid. Alhoewel het aantal vrijwilligers redelijk stabiel blijft, ziet men bij AWC dat de vergrijzing toeslaat en zijn een aantal keren bepaalde taken blijven liggen of minimaal uitgevoerd. En dat willen ze in de toekomst voorkomen.

AWC is en blijft voortdurend op zoek naar geschikte vrijwilligers voor de vele taken, die verricht dienen te worden om de vereniging zo probleemloos draaiende te houden. Er wordt nagedacht over een bestendig vrijwilligersbeleid waar de quote “je mag hier voetballen, maar je moet ook wat doen voor AWC” de boventoon voert .

“Zonder vrijwilligers geen vereniging en zonder vereniging geen voetbal’. Ieder lid van onze vereniging zou een steentje moeten bijdragen. Van het verrichten van bardienst tot het leiden en begeleiden van (jeugd)teams en de vele taken die daar tussen in komen. Wij vragen niet alleen om steun, maar kunnen ook ondersteuning bieden. Er is inmiddels een werkgroep geformeerd, die vanuit het gegeven “ieder draagt een steentje bij” een voorstel in voorbereiding heeft. In een extra buitengewone ledenvergadering in maart a.s. zal dit voorstel voorgelegd worden.
De hoofdlijn is als volgt: er komt een contributieverhoging voor alle leden. Daarnaast kunt u een korting op uw contributie verdienen door een taak voor de club te verrichten. Deze vorm om de participatie van leden te verhogen is binnen allerlei sportclubs niet ongewoon. Binnen het voetbal echter nog wel uitzonderlijk. Het bestuur roept u op om deel te nemen aan het gesprek (of discussie zo u wilt) over deze beleidswijzing, kom naar de buitengewone ALV in maart,” licht AWC op haar website toe.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen