Tennisvereniging Haanenbergh begint met Tennis Plus

Haanenbergh Tennis Plus is bestemd voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking die cognitief en/of sociaal emotioneel niet mee kunnen met leeftijdsgenoten binnen het reguliere tennis. Het is bedoeld voor diegenen die het leuk vinden om in spelvorm vaardigheden van het tennis aan te leren. Plezier, enthousiasme en het vertrouwen in eigen mogelijkheden van de spelers staan hierin voorop en gaan hand in hand met de verbetering van conditie en de ontwikkeling van motorische en sociale vaardigheden.

De Haanenbergh gaat op dinsdagavond onder leiding van een trainer en samen met vrijwilligers training aanbieden van 18.00 tot 19.00 uur. We beginnen op 9 mei 2017 als we meer dan 4 aanmeldingen hebben. De groep heeft plaats voor maximaal 12 spelers.

Hoe werkt de aanmeldprocedure:
– stuur een mail naar [email protected]
– je wordt uitgenodigd voor een intakegesprek door een van de leden van de werkgroep, samen met je ouder(s) en/of verzorger(s)
– na 3 proeflessen kijken we of het van beide kanten klikt
– je wordt daarna definitief lid van de Haanenbergh

Zij zijn nog op zoek naar vrijwilligers die het G-tennis willen ondersteunen. Als vrijwilliger ondersteun je met de les. Dit betekent onder meer dat je samen de warming-up doet, een balletje aanspeelt tijdens de training en vooral veel gezelligheid. Bij een grotere groep vrijwilligers, wordt je eens in de 3 of 4 weken ingedeeld.

Wil je meer weten of wil je je opgeven? 
Mail dan naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen