Woezik zakt door verlies naar laatste plaats

In Halsteren is het sc Woezik niet gelukt om een punt mee naar huis te nemen. Halsteren was de bovenliggende partij en won met 3-0. Woezik is door het verlies hekkensluiter.

Halsteren kende weinig problemen met Woezik. Op slag van rust kwamen ze op voorsprong toen Jurik Zimmerman de openingstreffer scoorde op aangeven van Josimar Pattinama.

In de tweede helft speelde Woezik iets opportunistischer en probeerde men iets te forceren. Er kwamen wel een paar kansen, maar die werden niet benut. Aan de andere kant deed Halsteren dat wel. In de 78e minuut scoorde Jelle Voermans 2-0 en in de 89e minuut ook de 3-0. Door dit verlies staat Woezik nu op de laatste plaats.

Volgende week speelt sc Woezik thuis tegen UDI 19. UDI staat met 13 punten op de 12e plaats. Woezik heeft 8 punten. Winst is een must.