Trivosdames bekeren verder

Afgelopen dinsdag moesten de Trivosdames al weer aantreden, nadat afgelopen zaterdag met 3-1 voor de competitie was gewonnen van tegenstander Spiker uit Eerbeek. Deze maal was het voor de beker waarin Trivos nog steeds actief is. De tegenstanders waren de dames van Kerkemeijer Gemini uit Borculo. Ook een 3e divisionist.

Meteen al in het begin van de wedstrijd zagen de toeschouwers dat beide teams behoorlijk aan elkaar gewaagd waren. Hierdoor kwamen er mooie lange rally’s, waarin om en om gescoord werd. Uiteindelijk begon Trivos in haar vorm te komen en werd de 1e set met 25-17 afgesloten.

De 2e set werd er uit een heel ander vaatje getapt. Gemini was duidelijk in haar opzet, want dat hele eind rijden voor niets dat kon toch niet gebeuren! Wel was tijdens deze partij duidelijk dat Trivos toch wel het betere van het spel had en op de cruciale momenten scoorde het dan ook. Pinch-hitter bij Trivos was Nienke Visser. Het leek werkelijk wel of haar vingertoppen van diamant waren, zo hard en zuiver sloeg zij de ballen over het net 26-24.

In de 3e set kwam Trivos op een gegeven moment met 6 punten voor te staan op Gemini. Echter door persoonlijke fouten, kwam Gemini sterk terug. Op de momenten dat het echt mis leek te gaan, scoorde Trivos ‘just in time’.

Met deze overwinning is Trivos weer een ronde verder in de beker. Coach Peter Groenen mag nu zijn dames weer gaan prepareren voor aanstaande vrijdag. Dan moet namelijk in Wageningen worden aangetreden voor de competitie tegen WaHo.