Woezik leidt forse nederlaag tegen SV Meerssen

Woezik is dit weekend tegen een flinke nederlaag opgelopen. In en tegen SV Meerssen werd het maar liefst 6-0.

Woezik moest het in Meerssen doen zonder spits Jos Peltzer. Hij raakte, in het gewonnen, bekerduel met Hattem geblesseerd en heeft een scheurtje in de binnenband van zijn knie waardoor hij vier tot zes weken niet kan spelen.
In de eerste helft was Meerssen duidelijk de bovenliggende partij en wist al snel twee keer te scoren. En toen voor rust ook nog de 3-0 kwam, was de wedstrijd eigenlijk al beslist. In de tweede helft wist Meerssen de score te verdubbelen en kwam er uiteindelijk een 6-0 overwinning voor Meerssen en dus een nederlaag voor Woezik op het scorebord.

Woezik is met slechts elf punten hekkensluiter en de achterstand op de nacompetitieplekken is al zeven punten. Zondag speelt Woezik thuis tegen FC Den Bosch. Den Bosch staat op de 3e plaats. De wedstrijd begint om 14.30 uur.
Trainer Ton Kosterman (foto) zal, waarschijnlijk, volgende week weer op de bank zitten bij sc Woezik.