Woezik Zaterdag lijdt nederlaag tegen Excelsior Zetten

Het was weer eens puzzelen voor de trainersstaf want wederom waren er diverse geblesseerden bij Woezik, maar al met al kon er nog steeds een representatief team opgesteld worden met een eerste basisplaats voor Oscar Knoop die na lange tijd weer eens vanaf het begin aan de wedstrijd begon. Het werd een zware wedstrijd met een teleurstellend resultaat.

Zowel Woezik als ook Excelsior Zetten begonnen aftastend aan de wedstrijd waarbij beiden probeerden vooruit te voetballen maar waar er weinig kansen gecreëerd werden. Toch was het Excelsior Zetten dat op voorsprong kwam door een snelle aanval over links. Een goede voorzet werd strak ingekopt en de Woezikkeeper Fleuren was kansloos, 0-1. Hierna was het nogmaals Excelsior Zetten dat een goede kans kreeg maar de bal ging rakelings voorlangs. Woezik kon voetballend mee, maar tot echte kansen kwam het niet.

In de 2e helft wisselde coach Sjaak Hendriks spits Oscar Knoop voor Sander van Doornik en de strijd laaide op en het was Excelsior Zetten dat profiteerde. Slecht verdedigen en niet meelopen aan Woezik-zijde ontstond een 1 tegen 1 situatie welke nog gestopt werd maar in 2e instantie toch een doelpunt 0-2. De 2e helft kenmerkte zich verder als eentje met vele onnodige gele kaarten aan beide kanten en zelfs een rode voor Excelsior Zetten. Opvallend was de battle op het middenveld tussen de 2 aanvoerders waarbij Daan van Schijndel het zwaar te verduren kreeg.

Al met al had Woezik gezien het veldspel wellicht een doelpunt verdiend . De overwinning voor Excelsior Zetten was al met al verdiend.