Geslaagd eerste tennis + toernooi op de Haanenbergh

Foto:

Op zondag 11 maart 2018 was het dan eindelijk zover. Het eerste toernooi op de Haanenbergh voor tennis +. Tennis + is tennissen voor mensen met een beperking. Tachys uit Nijmegen kwam daar voor op bezoek bij de Haanenbergh en 5 Haanenberghers speelden met en tegen 10 spelers van Tachys.

Rond 9.30 uur kwamen de eerste spelers al op de Suikerberg aan. Na de koffie en thee met een zelfgebakken cake konden de spelers dan de wedstrijden gaan spelen. Het heeft even geregend maar verder was het een stralende dag waar de spelers leuke en gezellige wedstrijden hebben gespeeld. Ze waren ingedeeld in poules met of zonder begeleider. Er werd hard gestreden om elk punt maar er was ook zeker ruimte voor gezelligheid en werd onderling veel gelachen.

Om 12.00 uur was het toernooi dan afgelopen. Een toernooi is meestal met een winnaar. Nu kregen alle spelers echter alle lof voor alle wedstrijden die ze gespeeld hadden en een kleine attentie. Na dit alles, stond er nog een lekkere lunch klaar.

De Haanenbergh wil via deze weg haar vrijwilligers en sponsoren Van Altena Wijchen, Van Eldijk en Shoe Scout bedanken voor deze fantastische dag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen