Woezik Zaterdag 1 krijgt pak slaag op een koude voetbalzaterdag

Foto:

Woezik was gewaarschuwd want Oranje Blauw was in de winning mood na de overwinning tegen koploper JVC Cuijk. De waarschuwing was blijkbaar niet aangekomen want Woezik verloor met maar liefst 7-1.

Met een temperatuur van -2 liet Oranje Blauw direct zien wat het van plan was, inzakken, snel druk zetten en gebruik maken van hun snelle aanvallers. Maar toch was het Woezik dat de eerst kans kreeg maar Soerin Ammersingh kreeg de bal niet goed onder controle. Snel hierna scoorde Oranje Blauw uit een diepe bal waarmee de buitenspel val goed omzeild werd 1-0. Het leek alsof Woezik nu nog niet gewaarschuwd was, want wederom een snelle aanval waarbij het rook naar buitenspel, maar de grensrechter niet vlagde, scoorde Oranje Blauw 2-0. Woezik had absoluut geen antwoord om het inzakken en de snelle uitbraken van de tegenstander en nog voor rust scoorde oranje Blauw 2x een (bijna) ongekende ruststand 4-0.

Met de inmiddels ingevallen Niek Hermans als centrale verdediger, Wessel Verkooijen en Thijmen Renkens als aanvallers trachtte trainer Sjaak Hendriks meer naar voren te spelen maar het is Oranje Blauw dat de 5-0 scoort. Enig lichtpuntje voor Woezik is de 5-1 die Niek Hermans op fraaie wijze inschiet. Even, misschien heel even, mag Woezik hopen maar Oranje Blauw laat het niet meer gebeuren en scoort zelfs nog 2x. Eindstand 7-1.

Natuurlijk waren er blessures en schorsingen maar dit was een dramatische wedstrijd van het gehele Woezik Zaterdag 1 team dat absoluut beter moeten gaan spelen want op deze manier gaan er weinig punten behaald worden.

Opstelling Woezik:
Melvin Fleuren, Tom van Perlo, Sam Rossen, Niels Oliemeulen, Robin Kersten, Martijn Tersmette, Jesper Hendriks, Soerin Ammersingh, Bryan Schippers, Sander van Doornik, Kevin Kersten.
Wisselspelers:
Remco van Burk, Nierk Hermans, Thijmen Renkens, Wessel Verkooijen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen