Woezik Zaterdag neemt revanche met grote overwinning op SC Valburg

De trainersstaf van Woezik hoefde vandaag niet lang te puzzelen want er waren slechts 11 spelers beschikbaar. Onder andere Daymen Schippers en Niels Oliemeulen waren niet aanwezig en aanvoerder Boy Theunissen kampt nog met een blessure. Ondanks de vele afwezigen werd het een afgetekende 2-8 overwinning.

Woezik was gebrand om revanche te nemen op de zware nederlaag van vorige week en kwam al snel op voorsprong doordat Jesper Hendriks een fout ingespeelde bal onderschepte en de aanvoerder van vandaag, Daan van Schijndel, de kans gaf om te scoren 0-1. Zonder echt goed te voetballen bleef Woezik kansen creëren en kwam het in de eerste helft op 0-2. Het was Daan van Schijndel die een dieptepass gaf op Bryan Schippers die simpel de keeper omspeelde en kon scoren.

Na rust is het Valburg dat door knullig verdedigen de 1-2 binnenschiet. Woezik voetbalt slordig met veel ballen die niet aankomen en Valburg krijgt hierdoor moed en hoop. Het is echter wederom Daan van Schijndel die met een actie en een combinatie met Wessel Verkooijen met een boogbal de keeper van Valburg verschalkt 1-3. Kort hierna scoort Wessel Verkooijen de 1-4 en is de wedstrijd definitief gespeeld. Fabian Flier scoort de 1-5 na een snelle aanval over links waarbij Bryan Schippers de bal strak voorgeeft 1-5. Woezik krijgt een penalty na een overtreding op Wessel Verkooijen, topscoorder Bryan Schippers schiet deze feilloos binnen, 1-6. Woezik geeft vervolgens nog een cadeau weg, 2-6. Het was weer Daan van Schijndel die met een individuele actie de 2-7 inleidde (eigen doelpunt). De 2-8 was een vrije trap in de uiterste hoek ingeschoten door Bryan Schippers.

Zonder echt goed te spelen was het een verdiende overwinning voor Woezik dat volgende week een echte testcase wacht tegen JVC uit Cuijk.