Belangrijke overwinning Alverna op Dosko

Alverna heeft een goed gevolg kunnen geven aan de bekeroverwinning van afgelopen woensdag. De verre uitwedstrijd tegen Dosko werd met 0-1 gewonnen.

Ook nu was het weer puzzelen voor Jeffrey Kooistra en Judith Thijssen, want de blessurelijst werd aangevuld met Ruben Rip en ook Dennis Arts was nog niet fit om te starten. De wedstrijd werd vlak voor rust beslist door een doelpunt van Sven Reijnen.
Na rust probeerde Dosko wel om het tij te keren en ondanks enkele hachelijke situaties gaf de Alverna verdediging geen krimp. Door deze driepunter schuift het onder in de klasse 1C weer in elkaar en heeft Alverna voldoende kansen om nacompetitie te ontlopen.
Zondag 15 april speelt Alverna thuis tegen ’t Zand. Alverna heeft 19 punten uit 17 wedstrijden, ’t Zand 23 punten uit 18 wedstrijden.

Opstelling: Robert Zaalman, Job Gielen, Kay Tassenaar, Jari van Ginkel, Derek de Bruijn(c), Mels Lantang, Sergio Vieira, Martijn de Groot, Sven Reijnen, Bas Broekman, Sven van Gelder.