Kayleigh van den Brink en Kachine Gooding Europees kampioen kickboksen

Foto: Hoes Gym

Vorige week zaterdag 7 april was er een kickboksgala in Almere voor de YFL Europese titels. Vijf vechters van Hoes Gym uit Wijchen mochten daar aan meedoen. Kayleigh van den Brink en Kachine Gooding zijn beiden Europese kampioen geworden!

De deelnemers van Hoes Gym uit Wijchen waren: Fleur Timmer (13 jaar), Lonato Gooding (8 jaar), Joep van Haren (14 jaar), Kachine Gooding (14 jaar) en Kayleigh van den Brink (15 jaar).

Het wedstrijdverslag per deelnemer:
Allereerst mocht Lonato de ring in. Hij won zijn eerste partij heel overtuigend en ging door naar de halve finale. Ook in de halve finale kwam hij sterk naar voren. Helaas gooide zijn tegenstander hem meerdere malen naar de grond, omdat deze langer was. Maar Lonato had zeker geen verlies mogen krijgen! Toch top gevochten voor een jongen van maar 8 jaar!!

Fleur heeft op maandag 2 april nog gevochten en mocht zaterdag 7 april weer knallen. Zij won haar eerste partij op technisch knock out (TKO). Vervolgens kwam ze in de kwartfinale tegen een hele ervaren meid. Waarin haar tegenstander op een ander niveau zat. Fleur super trots op jou, dat je met zo weinig partijen toch voor de kampioenschappen durft te vechten tegen hele ervaren meiden

Joep vocht zijn eerste partij en won duidelijk. Vervolgens vocht hij zijn tweede partij en werd hij nog beter. Hij kwam goed naar voren en won wederom zijn partij! Joep kwam in de halve finale tegen een ervaren jongen genaamd ‘ little Hyena’ vanuit fightclub 070 en hij deed het heel erg goed. Een echte strijder, helaas verloor hij nipt zijn partij. Een echte diesel, even op gang komen & dan knallen !!

Kayleigh vocht haar eerste partij en won duidelijk. Ze kreeg een punt aftrek en desondanks dat heeft ze alsnog duidelijk gewonnen! Vervolgens kwam ze in de finale en zij zette haar tegenstander meteen onder druk en domineerde alle rondes! Erg goed gevochten en weer Europees kampioen!

Als laatst mocht Kachine. Zij in het toernooi en werd alsmaar beter. Maar liefst vijf partijen gevochten en gewonnen. Dan heb je wel een top conditie! En dus Europees kamoioen!!

Afgelopen vrijdag 13 april was de huldiging voor alle vechters die mee hebben gedaan aan de kampioenschappen (op foto)

Reacties

Cookieinstellingen