Bekeravontuur Alverna in TOTO KNVB-beker alweer voorbij

Alverna mocht voor het eerst in de geschiedenis deelnemen aan de TOTO KNVB-beker. Het blijft bij ëén wedstrijd. Alverna verloor in de eerste voorronde thuis met 0-2 van derdedivisionist ODIN’59 met 0-2.

Alverna kreeg nog wel de de eerste grote kans, maar Levi Raja Boean schoot na 8 minuten uit kansrijke positie helaas net naast. ODIN’59 nam daarna het heft in handen en werd steeds sterker. Na 35 minuten kwamen de gasten op voorsprong door een afstandsschot van Jeffrey Klijbroek, 0-1.

Na rust werd Alverna wel sterker maar kreeg het geen grote kansen. Toen Thomas van de Worp van Alvberna zijn tweede gele kaart kreeg en Alverna met 10 man verder moest, was de wedstrijd gespeeld. In de laatst minuut bepaalde Mitchel Bormann de eindstand op 0-2.