Bridgecursussen van start bij B.Z.R. Wijchen

Bridge is een prachtige denksport waar veel mensen wekelijks plezier aan beleven. Iedereen kan het bridgespel op zijn eigen niveau spelen. Het volgen van een bridgecursus is de sleutel voor vele jaren kaartplezier en fijne sociale contacten. Eind september starten er weer nieuwe bridgecursussen.

Bridgecursus Wijchen verzorgt bridgecursussen voor beginners, maar ook voor de meer gevorderde bridger is er een cursus om het spelniveau te verhogen.
In huiselijke kring leert U op een gestructureerde en moderne wijze de beginselen van het bridgen. Persoonlijke aandacht en begeleiding staan daarbij voorop.
Na afloop van de cursus kunt U lid worden van een bridgeclub en gaan deelnemen aan de wekelijks georganiseerde competities. U kunt natuurlijk ook thuis met familie, vrienden of kennissen gaan bridgen. Bridgen op uw thuiscomputer of via internet? Ook dat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Bridgen kunt U altijd en overal……en het leuke is: “Er zit zoveel in, je bent nooit uitgeleerd”

Interesse om ook bridge te gaan leren? U kunt zich alleen of als paar aanmelden voor een cursus.

In de 2e week van september start Bridgeclub B.Z.R. in Wijchen Zuid met een bridgecursus voor beginners op dinsdagmiddag. Voor gevorderden is er een cursus op dinsdagmiddag of woensdagavond. Er wordt gewerkt in kleine groepen.

Voor informatie/aanmelding kunt U contact opnemen met Erna Veenstra, tel. 024-6451855 of [email protected].
Meer informatie is te vinden op de website www.bridgecursus-wijchen.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen