Woezik verliest van titelfavoriet Juliana’31

Zondag stond de derby Woezik tegen Juliana’31 uit Malden op het programma. Beide ploegen zijn titelkandidaten. Na zondag valt Woezik na een 2-0 verlies terug en blijft Juliana DE titelfavoriet.

Woezik kon zondag geen vuist maken tegen Juliana. Het bleef wel tot het laatste moment in de wedstrijd doordat Juliana de 1-0 voorsprong niet wist uit te breiden.
Juliana startte sterk en het kreeg een paar goede kansen om op voorsprong te komen. Het lukte de spitsen echter niet om tot scoren te komen. Juliana-verdediger Martijn Wolf was wel trefzeker, hij kopte uit een corner de 1-0 binnen. Juliana kreeg kansen om de score te verdubbelen, maar verzaakte hierin.

Woezik kwam na rust beter in de wedstrijd. Het ging, onder leiding van Jesse Vreman, rustiger en verzorgder voetballen. Echter grote kansen kreeg het niet. In blessuretijd maakte Joey Wijnhoven de 2-0 en was de wedstrijd gespeeld.

Zondag 4 november speelt Woezik uit bij Prinses Irene.

Juliana trainer Remko Bicentini. De Wijchenaar kon tevreden zijn.