Woezik wint van TOP

Woezik moest het zondag opnemen tegen nummer 2 TOP. TOP stond op een punt van koploper Juliana’31. En dat zijn er, na de overwinning van sc Woezik, 4 geworden.

Woezik was de eerste helft veel sterker en TOP had weinig in te brengen. Woezik nam een 2-0 voorsprong door goals van Jesse Vreman en Vincent Buijssen. Tocht wist TOP uit het niets via Aram Pusters de 2-1 te scoren. Dit was ook de ruststand.

TOP begon sterk aan de tweede helft en uit een corner van Anwar Tuithof kopte Tobi Steeg de gelijkmaker binnen, 2-2. Woezik wankelde en stond met de rug tegen de muur. TOP probeerde door te drukken, maar kreeg uit een counter een doelpunt tegen. Volgens TOP een duidelijke buitenspelgoal, maar de scheidsrechter keurde de treffer van Vincent Buijssen goed waardoor Woezik op een 3-2 voorsprong kwam. Stijn Rambach besliste in de 89e minuut het duel door de 4-2 te scoren.

Zondag 19 mei speelt Woezik een uitwedstrijd tegen Oirschot Vooruit.

Foto’s door Theo Teuwsen. Bekijk HIER nog meer foto’s.