Vals competitiestart AWC

Foto:

AWC moest het in de eerste wedstrijd van de competitie opnemen in en tegen IFC uit Hendrik Ido Ambacht. Helaas moesten ze zonder punten naar Wijchen terug.

In de 1e helft ging de wedstrijd redelijk gelijk op. Met kansen aan beide zijden had IFC iets meer balbezit, maar met veel lange ballen over de rechterkant werd er niet gescoord. AWC wist met goed georganiseerd voetbal de nul te houden tot de rust, mede door een goede redding van AWC keeper Jarik Veltmaat.

Na de theepauze kwam IFC goed uit de startblokken en schoot Everon Pisas de 1-0 binnen. AWC wist zich niet te herpakken en al in de 56 minuut werd het 2-0 door Perry van Wijken. Daarna volgden wissels. Bij AWC werden Rico Tmmermans en Joost Loeffen vervangen door Sven Jansen en Jaap Jansen.

Na de laatste wissel bij AWC en een gemiste penalty door Perry van Eijken werd het toch 3-0 door de invaller van IFC Mitchel Ott. Met geel voor Rico Timmermans en Sven Jansen en een terechte nederlaag op basis van de 2e helft, keerde de selectie van AWC puntloos huiswaarts.

Zondag 8 september speelt AWC thuis tegen Silvolde. De wedstrijd beging om 14.00 uur.

Reacties