Zevenheuvelenlooptraining bij Atletiek Vereniging Wijchen

Foto: BW

Speciaal voor alle sporters met een goede basis conditie biedt Atletiek Vereniging Wijchen een speciale training aan. Deze voorbereiding op de Zevenheuvelenloop is bedoeld voor sporters die GEEN lid zijn van A.V.W. De trainingen gaan van vanaf woensdag 11 september van start.

Nu het vroeger donker wordt, is het soms lastig(er) om de motivatie voor looptrainingen op te brengen. Zeker voor atleten die alleen hardlopen. Nu kan iedereen toch goed voorbereid aan de start van de Zevenheuvelenloop staan, want Atletiek Vereniging Wijchen helpt daarbij. De accommodatie van AVW is schitterend gelegen aan de rand van Wijchen (sportpark De Wychert). Dus is het logisch dat de duurlooptrainingen in de nabij gelegen bosrijke omgeving wordt gegeven. De intervaltrainingen zijn op of in de omgeving van het prachtige atletiekcomplex. De start is altijd vanaf het clubhuis, tenzij anders wordt afgesproken.

In 8 weken worden de deelnemers klaar gestoomd voor de Zevenheuvelenloop. Na afronding van dit programma mag je uiteraard bij AV Wijchen blijven lopen. Het programma bestaat uit een combinatie van duurloop,- en interval trainingen. De trainingsmomenten zijn op: Woensdag 19:30 – 21:00 (interval). Zondag 09:00 – 10:30 (duurloop). Voor het succesvol kunnen volbrengen van het programma worden er twee eisen gesteld:
* men moet op een rustig tempo 10 kilometer volbrengen
* en in 30 minuten een 5 kilometer volbrengen.

De kosten voor dit programma bedragen €50,- (inclusief koffie/thee op zondagmorgen en een verkenningsloop).

Aanmelden of meer informatie? www.avwijchen.nl of email: [email protected]

Reacties