AWC verliest thuis van UDI’19

De zevende competitiewedstrijd is voor AWC geëindigd in een nederlaag. UDI ’19 wist zowel voor als na rust te scoren en won met 0-2 op De Wijchert. AWC staat nu voorlaatste.

UDI liet direct in de eerste helft zien dat het dominant wilde voetballen en was voetballend dan ook sterker dan AWC. Dat resulteerde niet direct in een goal, omdat twee spelers de bal net naast schoten en doelman Jarik Veltmaat twee reddingen had. Na een kluts kwam de bal tien minuten voor rust bij Paul van der Vlist, die deze onhoudbaar binnenschoot.

Na de rust was het spelbeeld nagenoeg hetzelfde. UDI had het balbezit en probeerde tot kansen te komen, waar AWC het meer van de omschakeling moest hebben. Een snelle uitbraak van de Udense bezoekers leverde na ruim een uur spelen de 0-2 op. Hier kwam AWC niet meer van terug.

Zondag 27 oktober speelt AWC uit tegen RKZVC uit Zieuwent

Opstelling: Jarik Veltmaat; Rico Timmermans, Sven Jansen, Idar Kramer (Boy Visser), Job van de Groes; Joost Loeffen, Daan Pauwels, Dennis Straten; Safa Kizir, Youri Hubers (Fren Stevens), Daan de Bruijn