AWC verliest in tweede helft van RKZVC

AWC moest zondag op bezoek bij RKZVC uit Zieuwent. Na een redelijke eerste helft en een slechte tweede werd het een forse 5-2 nederlaag.

In de eerste 65 minuten speelde AWC een verzorgd en aanvallend spel. De tegenstander RKZVC liep voornamelijk achter de feiten aan, zeker nadat Joost Loeffen 2 maal prachtig wist te scoren en er door AWC nog veel goede doelpogingen onbenut worden gelaten. De rust wordt dan ook met 0-2 ingegaan.

Ook na de rust is het eerder wachten op de 0-3 dan naar een aansluitingstreffer van RKZVC. De 1-2 valt dan ook vrij onverwachts na de eerste echte kans van RKZVC door Sjors Stokhorst. Doordat de 2-2 binnen 2 minuten valt door Joey Belterman, brak er iets in de hoofden van de spelers van AWC en kon de thuisploeg vrij gemakkelijk naar 5-2 uitlopen door doelpunten van Jens Schutten(2x) en wederom Sjors Stokhorst.
Na het laatste fluitsignaal was de teleurstelling bijzonder groot, zowel bij de spelers als de supporters.
Toch geeft het grootste gedeelte van de wedstrijd voldoende aanknopingspunten om de komende wedstrijden met vertrouwen in te gaan.

Zondag 3 november om 14.00 uur speelt AWC thuis tegen Baronie. En het wordt weer eens tijd voor drie punten.