Alverna de sterkste in derby tegen Woezik

25 nov 2019, 8:17 Sport
woezik alverna 2019 00
Koploper en periodekampioen Alverna moest zondag op bezoek bij plaatsgenoot sc Woezik. De koploper won verdiend met maar liefst 0-3.
Al na 10 minuten kwam Alverna op voorsprong. Uit een corner van Johnny Dobson wist Rick van Ginkel te scoren. Alverna bleef de bovenliggende partij en tonde meer inzet dan de thuisploeg.
En wanneer Woezik dan toch een keer richting goal ging, wisten ze zich geen raad met de bal.
woezik alverna 2019 02
Na rust wist wederom Johnny Dobson met een assist spits Bart Schiks te bereiken die eenvoudig de 0-2 binnen schoot.
10 minuten voor tijd kreeg Cas van der Wal zijn tweede gele kaart na het wegschieten van de bal. En ook Alverna-coach Zoran Borojevic kreeg rood, omdat hij iets zou hebben geroepen naar de scheidsrechter.
Johnny Dobson, man van de wedstrijd, besliste het duel in de laatste minuut definitief. Hij wist na een counter de 0-3 te scoren.
Koploper Alverna staat nu 4 punten voor op nummer twee sc Woezik.
Zondag 1 december speelt Alverna thuis tegen Rhode en speelt sc Woezik een uitwedstrijd tegen NEC. De wedstrijd van Alverna begint om 14.30 uur en die van Woezik om 14.00 uur.