Tweede zege voor mannen van Trivos

15 okt , 10:35 Sport
teamfoto trivos mannen 2024 2025 heren 1 1024x768
Na de 3-1 zege vorige week tegen SSS konden de mannen van Trivos ook het afgelopen weekend een overwinning bijschrijven, Dit keer werd het een 3-2 zege bij Orion. Zij staan hiermee op een tweede plek in de tweede divisie C.
Dit keer ging het niet zo makkelijk. In de eerste set kwam Trivos meteen 3 punten op achterstand die het team niet meer wist weg werken. De set ging met 25-21 verloren.

Verdediging

In de tweede set hadden de Wijchenaren tot de 21 constant de overhand, maar op de beslissende momenten liet Orion zien dat de verdediging van Trivos ondermaats was. Het resulteerde in een 26-24 setstand en een 2-0 tussenstand.

Nieuwe spelers

Het was duidelijk dat het in de derde set anders moest. Er kwamen 3 nieuwe spelers in en het was duidelijk dat er andere afspraken waren gemaakt in de verdediging. Set 3 (19-25) en 4 (20-25) gingen daardoor naar de Wijchenaren
Een overwinning leek aanstaande, maar in de vijfde set leek het alsnog mis te gaan na een 7-2 achterstand. De mannen herpakten zich, draaiden het beeld om en wonnen de set met 15-13 en daardoor de wedstrijd met 3-2.