Open Coffee Wijchen viert vijfjarig bestaan

Vijf jaar geleden is de Open Coffee Wijchen van start gegaan bij BurgGolf Wijchen. Het vijf-jarig bestaan wordt ook hier gevierd. Met een speciale spreker, en een, voor elke ondernemer, erg belangrijk onderwerp.

“Vijf jaar is best iets om bij stil te staan, dachten we zo. Vijf jaar geleden kwamen we samen bij BurgGolf en besloten we dat die Open Coffee best eens kon gaan werken in Wijchen. We hadden natuurlijk niet kunnen hopen dat ie nu, na vijf jaar, nog steeds zo goed bezocht is,” aldus mede-organisator Michiel Heijmans.

Vijf jaar geleden gaf Joost de Valk van Yoast een presentatie over internetmarketing. Net als de Open Coffee bestaat Yoast dit jaar vijf jaar. En net als toen bij die eerste bijeenkomst zal Joost ook deze keer een presentatie geven en wel over Local SEO.

Natuurlijk kun je in Google proberen om op 1 te komen voor ‘autoverzekering’, maar dan mag je concurreren met allerlei online verzekeraars met enorme marketingbudgetten. Is dat wel wat je wil voor je bedrijf dat vooral focust op lokale klanten? Vast niet. Google heeft steeds beter door hoe de wereld geografisch in elkaar zit en dat als jij in Wijchen zoekt op een bakker, je niet de bakker in Groningen bedoelt. Je zou je beter bezig kunnen houden met Local SEO.

Local SEO, of lokale zoekmachine-optimalisatie, is eigenlijk alles wat te maken heeft met het optimaliseren van je website voor de lokale zoekresultaten in Google. Dat kan zijn in Google maps, maar ook als iemand zoekt op Open Coffee Wijchen bijvoorbeeld. Daar komt best wat bij kijken, maar is verrassend simpeler dan je zou denken. Joost de Valk van Yoast legt het je allemaal uit tijdens de Open Coffee van 28 januari aanstaande.

Deze feestelijke Open Coffee vindt plaats op woensdag 28 januari bij BurgGolf Wijchen tussen 9.00 en 11.00 uur!

Reacties