Pizza Pasta geopend, een aanwinst voor Wijchen

Foto: Pizza Pasta Wijchen

14 Februari jl. opende restaurant Pizza Pasta aan de Markt in Wijchen voor het eerst haar deuren voor publiek. Het werd een drukke en geslaagde opening.

Horecaondernemer Bas Hoebink, die eerder in Nijmegen al op succesvolle wijze restaurants De Meesterproef, De Firma en The Black Fox opende, keert samen met gastheer en beste vriend Pieter Burgers terug naar hun woonplaats. Na een proefperiode van anderhalve week, waarin investeerders de sfeer en uiteraard de gerechten konden proeven, kijken beide vrienden terug op een zeer geslaagde opening van Pizza Pasta.

Het goede leven staat centraal bij Pizza Pasta. ‘Wij willen de beste ambachtelijke pizza’s, pasta’s, salades en antipasti van Wijchen serveren’, vertelt Bas. ‘Dat doen we door de productie geheel in eigen beheer te houden en enkel gebruik te maken van dagverse producten. Uiteraard mag een mooie wijnkaart met speciaal geselecteerde Italiaanse wijnen niet ontbreken.’ Pizza Pasta Wijchen

Bij Pizza Pasta kun je uitstekend terecht voor een heerlijk diner of een smaakvolle lunch. Het pand is compleet verbouwd en biedt nu plaats voor ruim 80 gasten. Op het terras, waar in de zomer volop van de zon kan worden genoten, kunnen nog eens 50 gasten plaatsnemen. Een plek waar mensen samenkomen met vrienden en familie om van het goede leven te genieten.

Middels een succesvolle crowdfunding campagne is een enorm bedrag opgehaald, dat de financiering van het Italiaanse restaurant mogelijk maakte. Het feit dat veel Wijchenaren de aanwezigheid van een goede Italiaan in het dorp misten, maakte dat zij dan ook meer dan bereid waren om bij te dragen aan de plannen van Pizza Pasta.
Zie ook: pizzapastawijchen.nl. Pizza Pasta Wijchen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen