Holland Food Service Wijchen ‘Bij Koninklijke beschikking Hofleverancier’

Foto:

Zijne Majesteit de Koning heeft besloten het Recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen met de toevoeging ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ toe te kennen aan het familiebedrijf Holland Food Service Vers-Panklaar BV in Wijchen. Op donderdag 22 november reikte burgemeester Verheijen het predicaat en bijbehorende oorkonde uit aan algemeen directeur Frank Kampschreur. Hij deed dat ter gelegenheid van het 125-jarige bestaan van het bedrijf.

Het Koninklijk Wapen met de tekst ‘Bij Koninklijke beschikking Hofleverancier’ wordt toegekend aan ondernemingen die minimaal honderd jaar bestaan en een zeer belangrijke plaats innemen in hun regio. De bestuurders van het bedrijf en de onderneming zelf moeten van onbesproken gedrag zijn. Ook moet de ontstaansdatum met documenten worden onderbouwd en aangetoond.

Holland Food Service is een familiebedrijf en kent een lange historie. In 1892 begonnen Antoon en Naatje Kampschreur in Nijmegen hun handel in groenten en fruit. In de loop der jaren paste iedere generatie zich perfect aan op een steeds veranderende markt. Nu is de vierde generatie Kampschreur in het bedrijf actief en is de onderneming uitgegroeid tot leverancier én expert in leveringen en het bieden van diensten en oplossingen op het gebied van eten & drinken. Het bedrijf is vooral actief binnen de ouderenzorg, GGZ, gehandicaptenzorg en Jeugdzorg door heel Nederland.

 

Reacties