YoastCon 2019: Hoe word ik gevonden in Google in 2019?

Foto: Henk-Jan Winkeldermaat

Als jij iets online doet, of dat nu met je webshop, blog of iets anders is, dan kom je 7 en 8 februari aanstaande naar Nijmegen. Daar vindt dan in Congresgebouw De Vereeniging voor de derde keer het online marketing evenement YoastCon plaats. Georganiseerd door Yoast uit Wijchen.

Met wereldwijd bekende sprekers weet YoastCon zich al een aantal jaren één van de drukst bezochte SEO evenementen in Nederland. Om die reden heeft de organisatie besloten er dit jaar een tweedaags evenement van te maken. In de komende editie van YoastCon, weet je je als bezoeker verzekerd van de laatste ontwikkelingen en inside scoops van bedrijven als Google, Bing, Condé Nast (Vogue, GQ) en bijvoorbeeld bekende experts als Rand Fishkin, Aleyda Solis en Jono Alderson. Natuurlijk is ook het deskundige team van Yoast zelf aanwezig voor alle vragen over websites en gevonden worden in zoekmachines.

Iedereen kan direct aan de slag met de opgedane inzichten of nieuw vergaarde kennis. Dat kan na het evenement, maar ook al tijdens. Op YoastCon worden diverse workshops gegeven die je kunt bezoeken. Of je nu meer wilt weten over schrijven voor het web, website structuur of juist de technische kant van optimalisatie, alles komt aan bod.

“YoastCon is de beste conferentie die we hebben bezocht in meer dan 30 jaar sales en marketing.”
Bron: https://twitter.com/2headsdesign/status/1071879115039481856.

Meer dan 9 miljoen websites gebruiken producten van Yoast
De meeste mensen die iets met een website hebben gedaan, kennen de software van Yoast. Dit no-nonsense SEO bedrijf uit Wijchen, is wereldwijde marktleider op het gebied voor SEO software voor WordPress. Daarnaast kent hun online opleidingstak Yoast Academy reeds 50.000 studenten.

YoastCon 2019 vindt plaats in Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen, op 7 en 8 februari 2019. Kaarten en meer informatie vind je op https://yoast.com/yoastcon.

Reacties