C. Jansen Grondverzet neemt bedrijf over

Foto: cjansengrondverzet.nl

Jansen Grondverzet B.V. in Wijchen heeft onlangs De Ruiter B.V. in Boven-Leeuwen overgenomen. Met de overname breidt Jansen zijn aanbod en diensten van grondverzet, sloopwerken, sanering, afval, containers, grondstoffen en materieel verder uit in de regio.

Camiel Jansen begon het bedrijf in 2000 met de aanschaf van één mobiele graafmachine. Al snel werd het bedrijf uitgebreid met meerdere machines en kwamen de eerste werknemers in dienst. In 2006 is het bedrijf verhuisd naar de Bijsterhuizenstraat in Nijmegen en vervolgens is in 2015 een tweede locatie geopend op de Buijs Ballotstraat in Wijchen. Het middelgrote bedrijf telt nu 15 medewerkers.

Vervolgstap

‘De stap om De Ruiter BV over te nemen is een logische vervolgstap voor ons. C. Jansen Grondverzet BV is de afgelopen jaren stap voor stap verder ontwikkeld’, laat Camiel Jansen weten.

Tegenwoordig is het bedrijf actief in grondverzet, sloopwerk, loonwerk, transport, gladheidsbestrijding en de verkoop van diverse materialen. Klanten kunnen vanaf nu zowel in Wijchen als in Boven-Leeuwen terecht. Op beide locaties kunnen zij bouw- en sloopafval, puin, dak afval en groenafval aanleveren.

.

Reacties