Advertorial | Nieuw: Transformational Cupping

Foto: Huid- en oedeemtherapie Wijchen

Huid- en oedeemtherapie Wijchen is nu officieel facilitator van de behandeling Transformational Cupping en biedt deze behandeling aan op de locaties in Wijchen en Beuningen.

Dit is een combinatie van een diepe massage met de handen en cups, waarbij er gezocht wordt naar verklevingen, blokkades en opgehoopte afvalstoffen in het lichaam. Deze behandeling heeft zowel mentale als fysieke effecten, om dit te versterken geven we u ook tips en advies om ervoor te zorgen dat alle afvalstoffen die loskomen door het cuppen, het snelst afgevoerd kunnen worden onder andere door voedingsadvies.

Er komt ruimte tussen de bindweefsellagen en de knopen van afvalstoffen, vet en vocht komen los. Deze behandeling is effectief tegen onder andere oedeem, striae, cellulite (kan het laten verdwijnen), migraine en spierpijn. Ook brengt het emoties in balans, voert het afvalstoffen af, helpt het trauma’s los te maken, heft het blokkades op en brengt het uw meridianen weer in balans.

Op onze website kunt u er meer over lezen. Neem vrijblijvend contact op via onze telefoonnummers 024-6411698 (Wijchen) en 024-6779508 (Beuningen) voor meer informatie of om een afspraak te plannen.

Deze tekst is aangeleverd door de adverteerder en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Adverteren op wijchen.nieuws.nl? Neem dan contact op met Mark Peeters voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer is: 06-36 45 43 32, zijn e-mailadres: [email protected].

Reacties

Cookieinstellingen