Enzo Cassaro vertelt succes Vershal Boontjes in een boek

Foto: Vershal Boontjes

In 3 jaar tijd is de omzet van Vershal Boontjes in Wijchen verdubbeld. Eigenaar Enzo Cassaro heeft het succesverhaal van zijn onderneming beschreven in een boek dat 31 maart uitkomt.

Enzo Cassaro tijdens de uitreiking van de Ondernemers Awards in 2022

Cassaro, zoon van een Siciliaanse pizzabakker, bouwde zijn winkel aan de Tunnelweg in Wijchen uit tot een miljoenenzaak. Het succes van zijn winkel zit in de goedkope uitstraling in combinatie met mooie producten, plus veel aandacht via social media, zo is te lezen op GroentenNieuws.

Omzet verdubbeld

De omzet is elk jaar meer dan verdubbeld: van 1,4 miljoen via 2,3 miljoen naar 3,5 miljoen euro. In afgelopen januari lagen de verkopen 20 procent hoger dan januari 2022.

Imago

Hoe Cassaro in een paar jaar tijd zijn zaak zo succesvol kon maken, beschrijft hij in een boek waarin hij ondernemers tips en succesfactoren wil aandragen en hen enthousiast wil maken om ook het vak in te stappen. “Het imago van de branche kan wel een positieve boost gebruiken”, zo zegt hij op de website.

Groenmarkt

Vorig jaar opende Cassaro naast de vershal een nieuwe zaak, Groenmarkt Plantjes, waarin de ondernemer dezelfde aanpak hanteert als met zijn vershal. Dat wil zeggen een minimaal interieur met maximaal producten.

Adverteren op wijchen.nieuws.nl? Neem dan contact op met Mark Peeters voor de prijzen en mogelijkheden. Zijn

telefoonnummer is: 06-36 45 43 32, zijn e-mailadres: [email protected].

Reacties

Cookieinstellingen