Bibliotheek blijft door lockdown langer dicht

Foto: wijchen.nieuws.nl

Wie nog boeken heeft van de Bibliotheek in Wijchen kan deze voorlopig niet terugbrengen. Door de verlenging van de lockdown is de uitleenperiode verlengd tot maandag 15 februari. De bibliotheek blijft tot en met dinsdag 9 februari gesloten.

In verband met werkzaaamheden is het tijdelijk niet mogelijk om boeken te reserveren. De online bibliotheek is normaal beschikbaar om e-books en luisterboeken te lenen. Voor vragen kan gebeld worden (024-6417144) op maandag tot en met vrijdag tussen 09.30 en 12.30 en 13.30 en 17.30 uur. Ook kan een e-mail worden gestuurd: [email protected].

Donorregistratie

Op donderdag 28 januari wordt in de bieb van 10.30 tot 11.30 uur een themaochtend gehouden. Op 1 juli 2020 is de nieuwe donorwet ingegaan; iedereen in Nederland vanaf 18 jaar komt dan in het nieuwe Donorregister. In de week van 16 januari ontvangen alle Wijchenaren een uitnodiging van de overheid om door te geven of zij na hun dood organen en/of weefsel willen doneren.

Op de themaochtend wordt getoond waar je informatie kunt vinden over orgaandonatie om een weloverwogen keuze te kunnen maken en hoe je je keuze eenvoudig kunt registreren. Op de ochtend zelf is er geen mogelijkheid om op de computer te oefenen. Wel krijgen de deelnemers informatie mee waarmee thuis geoefend kan worden om uiteindelijk de keuze te registreren. Belangstellenden kunnen zich hier aanmelden.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen