55 nieuwe vrienden voor Hospice Wijchen

Dankzij een gift van Stichting Roparun kon Hospice Wijchen nieuwe tuinmeubelen aanschaffen.
Dankzij een gift van Stichting Roparun kon Hospice Wijchen nieuwe tuinmeubelen aanschaffen.
Foto: Nieuwsbrief Hospice Wijchen

De Stichting Vrienden van VPTZ-Hospice Wijchen heeft na de wervingsactie die in oktober van start ging inmiddels 55 nieuwe vrienden kunnen inschrijven en 2500 euro aan giften ontvangen.

Dankzij de giften en donateurs kan het Hospice Wijchen volgens het bestuur ingericht blijven als een huis waar mensen in hun laatste levensfase hartelijk en warm worden bijgestaan en op een waardige manier kunnen sterven.

Wozokotten

De giften komen onder andere van de activiteitencommissie van het wooncomplex Tilia aan de Lindenstraat in Wijchen. Deze commissie stopte en besloot het nog aanwezige kasgeld (230 euro) te schenken aan de Vrienden van Hospice Wijchen. De leden van de Rabobank mochten weer stemmen op goede doelen en dat leverde een schenking van ongeveer 725 euro op. Carnavalsvereniging de Wozokotten stopte er na 60 jaar mee en het restant van de kas is verdeeld over enkele goede doelen; de stichting kreeg een bedrag van 700 euro.

Roparun

Het Wijchense bedrijf Involon BV, een dienstverlener van overheden, schonk 1000 euro. Stichting Roparun gaf ook een gift waarmee een douchestoel, tuinmeubels, beddengoed en wat kleine verpleegartikelen én de verbouwing van de garderobe tot opbergruimte werd bekostigd.

Zie ook:
‘We zijn op de goede weg, maar zijn er nog niet’

 

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen