AWC’er Ton van den Bogaard ontvangt Koninklijke onderscheiding

Zondag 4 januari heeft burgemeester Verheijen een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Ton van den Bogaard. De uitreiking vond plaats in het clubhuis van sportvereniging A.W.C. in Wijchen. In aanwezigheid van vele leden en sponsoren werd tijdens de Nieuwjaarsreceptie officieel afscheid genomen van Ton van den Bogaard als secretaris van A.W.C. Hij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Ton van den Bogaard vervult sinds 1986 op zeer intensieve en accurate wijze de functie van secretaris voor sportvereniging A.W.C.. Naast de secretariswerkzaamheden voor de 1100 leden was hij ook verantwoordelijk voor de sponsoring. Onder andere De Grote Clubactie is onder zijn leiding altijd een goede inkomstenbron voor de vereniging, en daarmee ook voor de Goede Doelen, geweest. Ton nam regelmatig actief en op constructieve wijze zitting in de regio- en bondsvergaderingen.

Voor de totaliteit aan vrijwillige inspanningen voor de samenleving ontving hij op zondag 4 januari uit handen van burgemeester Verheijen de welverdiende Koninklijke onderscheiding.

 

Reacties