Win twee gratis entreebewijzen voor de ARA Art Fair in Zwijndrecht

Foto: ARA Art Fair

Circa 100 kunstenaars geven acte de présence tijdens de komende ARA Art Fair in Zwijndrecht. Ook de Wijchense brons en keramiek kunstenares Will van Bommel exposeert haar werk op deze gerenommeerde kunstbeurs. De organisatie stelt twee keer twee gratis entreebewijzen beschikbaar.

Na diverse teken- en schilderlessen kwam de werkelijke passie van Will van Bommel, de beeldende kunst, naar boven. In de loop der jaren is Van Bommel gaan werken met materialen als was en klei, die de vormgevers zijn geweest om haar artistieke talenten verder te ontwikkelen. Zij laat zich inspireren door natuurlijke onderwerpen: de wereld om haar heen.

De 12e editie van de ARA Art Fair wordt op 24 en 25 oktober gehouden in Hotel ARA in Zwijndrecht. Diverse kunstvormen en genres worden tijdens de kunstbeurs toegankelijk voor een groot publiek. Naast het werk van Van Bommel presenteert de ARA Art Fair werk van circa honderd andere kunstenaars. Van schilderijen, aquarellen en tekeningen tot beelden van brons en steen, keramiek en nog veel meer.

De ARA Art Fair wordt op 24 en 25 oktober 2015 gehouden in Hotel ARA in Zwijndrecht. De toegang bedraagt € 5,- (inclusief consumptie), parkeren is gratis. Bij aanmelding via de website www.valk-art.nl ontvangen bezoekers korting op de toegangsprijs en bij binnenkomst een Peruaans gelukspoppetje.

Meer informatie over de ARA Art Fair en andere activiteiten van Valk Art is te vinden op www.valk-art.nl.

Winactie
Doe mee & win! Mail ‘Winactie Wijchen Nieuws’ vóór 19 oktober 2015 naar [email protected] om kans te maken op twee gratis entreebewijzen voor de ARA Art Fair 2015. Er worden er twee keer twee beschikbaar gesteld.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen