Alziësto viert “60 jaar jong!”

Foto: Alziësto

Alziësto, een unieke naam ontsproten uit het creatieve brein van Pater Theofried van Wel.  Alverna Zingt En Speelt Toneel. Zij viert dit jaar haar 60-jarig bestaan met een jubileumconcert.

De toneelclub bestaat niet meer. Het koor daarentegen wel en viert zelfs dit jaar haar 60-jarig jubileum. In de afgelopen 60 jaar heeft Alziësto een groot repertoire opgebouwd en dat willen ze laten horen in het  jubileumconcert. Met medewerking van Gemengd Koor Zang Veredelt uit Cuijk en de Kerkeveld Blazers uit Wijchen nemen zij u mee op onze reis van 60 jaar.

Schumann, Mozart: ze zullen allemaal niet ontbreken op deze reis. Het prachtige lied, vol hoop, met tekst gebaseerd op de beroemde speech van Marten Luther King: I have a dream, schitterend gecomponeerd door Mary Donnely, zullen zij u niet onthouden. Op deze reis doen we ook Dalmatië aan met een volkslied, Amerika met gospelsongs en Rusland. Uit de musicals Oklahoma en Porgy en Bess gaat u stukken horen. Kortom: een middag vol afwisseling en een mooie toer door een muzikale wereld.

Het jubileumconcert wordt gegeven op zondag 8 november om 14.30 uur in “De Schakel”, PiusXII-straat te Wijchen.
Toegangskaarten à € 10,- zijn verkrijgbaar bij: Verkleij Kaas-Noten, Touwslagersbaan 8A, Wijchen of aan de kassa van “De Schakel” en bij alle leden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen