Theater ’t Mozaïek start seizoen met extra preview-avond

Foto: Kinolmaging

Theater ’t Mozaïek start al op woensdag 21 september en wel met een gevarieerde previewavond. Tijdens deze avond treden diverse artiesten op die komend seizoen in het theater te zien zijn. Ideaal dus voor iedereen die niet zo goed weet naar welke voorstelling ze willen gaan én voor mensen die van een goedkoop avondje uit houden.

Want kaartjes voor deze avond kosten slechts € 5,00 en dat is inclusief koffie vooraf en een hapje na afloop. Vanaf 19.30 uur ontvangen we onze gasten en vanaf 20.00 uur begint het programma in de zaal.
Via www.mozaiekwijchen.nl bestelt u direct uw e-tickets of mail naar [email protected] om uw kaarten te reserveren.
Naast professionele artiesten geeft ook Popkoor Event acte de présence. En dan niet met een complete show of in volledige bezetting, maar met een korte preview; het publiek wordt nieuwsgierig gemaakt met foto’s, filmpjes of korte optredens en kan zelfs kaartjes voor voorstellingen winnen.
Na afloop van het theaterprogramma gaat het feestje nog even door in de foyer waar een klein voorproefje van de Wijchense 100 wordt gegeven. In januari presenteert Theater ’t Mozaïek deze Wijchense top 100, waar nu iedereen zijn of haar muzikale top 5 voor kan inleveren. Des te meer Wijchenaren hun top 5 inleveren, des te Wijchenser wordt de Wijchense 100. De top 5 hoeft trouwens niet uit Wijchense nummers te bestaan, maar dat mag wel…

Alle gegevens van deze preview-avond op een rijtje:
Datum: wo. 21 september 2016
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Theater – Rabobankzaal
Artiest: diverse professionele en lokale artiesten
Voorstelling: Previewavond
Genre: divers
Prijs: € 5,00 (inclusief koffie en hapjes)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen