Prins Brian d’n Urste nieuwe prins van CV De Moaslanders

Foto:

Afgelopen zaterdag vond de legendarische prinsonthulling van Moasland plaats. Elk jaar weet de commissie zich weer te overtreffen, met een onthulling van hoog niveau. De nieuwe prins van Moasland is Prins Brian d`n Urste. Hij riep het Caribisch Joar uit.

Prins Brian (42 jaar) ging voorheen door het leven als Brian van Beers. Hij timmert letterlijk en figuurlijk aan de weg als asfaltlaborant. Van oorsprong komt Prins Brian van de andere kant van de Maas, uit Grave, maar woont inmiddels al lange tijd in Balgoij, samen met zijn Dianne Gerrits. Voetbal is zijn passie, zowel op het veld als op de tribune van de Kuip.

Natuurlijk doet Prins Brian dit allemaal niet alleen. Hij wordt bijgestaan door Adjudant Ron (50 jaar) Ron v.d. Rijt heeft twee dochters, Bo en Kim, en is getrouwd met Angela. Ron is een sportieve man, zowel actief als passief. Hopelijk zal deze fanatiek kickboxer zijn rol al sidekick niet te letterlijk nemen.

Een prins die elk jaar in zijn vakantie de Cariben opzoekt en op slippers door het leven gaat kan natuurlijk niet anders dan zijn jaar uitroepen tot het Caribisch Joar! Samen met Ron brengt hij Moasland in tropische sferen en zullen ze Moasland op slippers lopen leren. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen